4

Every answer I post is asking me to do a CAPTCHA verification. This is very much frustrating.

I have been in stackexchange network for quite a while.

Does this happens to the beta sites?

  • Just did it posting this question too... – John Cavan Oct 8 '13 at 22:50
  • Seems to be related to my Chrome filters. Once turned off for the site, problems went away... I must have done that ages ago for the other Stack sites I'm on. – John Cavan Oct 9 '13 at 3:33
  • What filter was that? I need that info to reproduce the bug. – Sklivvz Oct 9 '13 at 9:32
  • 1
    @Sklivvz - Seems it may have been Better Popup Blocker. – John Cavan Oct 9 '13 at 10:56
4

If you are asking/answering/editing a lot of things in a row, it tends to up the number of times you get a CAPTCHA. I don't know the rate at which you are posting things, but that might be part of the problem.

From a Meta.SO post:

trigger CAPTCHA while editing, asking, or answering:

The minimum window is 5 seconds The maximum window is 40 minutes There is a maximum of:

one edit every 30 seconds one answer every 60 seconds one question every 60 seconds To trigger CAPTCHA while doing performing other actions, there are throttles of various sizes depending on the action -- it's mostly a "slow down" speed bump to inhibit potentially dangerous "I'm going to post obscene things as fast as possible!" situations.

  • I haven't been that fast... – John Cavan Oct 8 '13 at 23:33
  • Hmm...I don't know then, unfortunately - all of my meta.SO research leads to a question of speed. :( – Ash Oct 8 '13 at 23:34
  • Seems to have settled down... I don't normally see that kind of thing happening, but maybe there was a pattern to it. – John Cavan Oct 8 '13 at 23:36
  • Or it was just a temporary bug that fixed itself. :) – Ash Oct 8 '13 at 23:36

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .